Miercurea Ciuc în locul lui Târgu Jiu în turneul 9-16

CSM VSKC Miercurea Ciuc a luat locul lui ACS Târgu Jiu în cadrul turneului 9-16 pentru ultima fază a Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2018/19. Formația din județul Harghita a ocupat locul 5 în Grupa Albastră (cu 12-16 la general), primul sub linia ce asigură prezența în turneul 9-16 pentru ultima fază a campionatului.

Formația din Târgu Jiu s-a clasat pe locul al 4-lea (cu 13-15 la general), ultimul ce asigură calificarea în amintitul turneu. Totuși, chiar dacă pe cale oficială nu s-a anunțat nimic în acest sens, se pare că gorjenii nu vor mai lua parte la ultima fază a competiției.

Informația a fost furnizată de publicația locală Gorjeanul. Totodată pe site-ul oficial al Federației Române de Baschet, la programul meciurilor din turneul 9-16, Miercurea Ciuc apare ca adversar al lui CSO Voluntari în primul tur al acestei faze a competiției în locul lui ACS Târgu Jiu.

Meciul 1 al seriei care se joacă pe sistemul cel mai bun din trei partide, are loc joi (25.04), în localitatea ilfoveană.

Programul primului tur în competiția 9-16:

CSO Voluntari vs CSM VSKC Miercurea Ciuc
CSM Phoenix CSU Galați vs CSM 2007 Focșani
CSM Mediaș vs CSM Sighetu Marmației
ABC Athletic Constanța vs CSM Tîrgu Mureș

Este neclar dacă s-a consemnat o rocadă între Târgu Jiu și Miercurea Ciuc. În programul afișat pe site-ul frbaschet.ro, formația gorjeană apare înscrisă în turneul 17-21. În acest turneu participă Rapid București, Agronomia București, U Cluj-Napoca și Aurel Vlaicu București. Această fază a competiției se va desfășura sub forma a două turnee, în cursul lunii mai.

Reamintim că în cursul acestui sezon competițional s-a retras deja o echipă. Este vorba despre Cuza Sport Brăila.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.