Michael Malone va fi unul dintre antrenori la NBA All Star Game 2019

Denver Nuggets au învins pe terenul Minnesotei Timberwolves, scor 107-106. Partida a avut loc în Minneapolis în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, iar acest rezultat îi asigură lui Michael Malone funcția de antrenor al echipei selectate de LeBron James la NBA All Star Game 2019.

Nikola Jokic a reușit un triple-double cu 13 puncte, 16 recuperări și 10 pase decisive pentru învingători. Pivotul sârb este celălalt reprezentant al lui Denver Nuggets la NBA All Star Game într-un sezon de excepție pentru această echipă.

Denver are 37-15 și este la egalitate cu campioana în exercițiu, Golden State. Avantajul lui Michael Malone în raport cu Steve Kerr constă în faptul că echipa din Colorado are avantajul rezultatelor directe în acest moment.

Golden State Warriors au depășit pe Los Angeles Lakers, scor 115-101, în absența lui LeBron James din tabăra învinsă. Klay Thompson a avut 28 puncte, Kevin Durant a adăugat 21 puncte, 11 pase decisive, 5 recuperări, iar DeMarcus Cousins a izbutit 18 puncte, 10 recuperări, 4 pase decisive și 2 capace.

James Harden a totalizat 43 puncte, 12 recuperări, 6 intercepții, 5 pase decisive și 4 capace în 40 minute de joc pentru a purta pe Houston Rockets spre victorie în fieful lui Utah Jazz. Rezultatul final a fost de 125-98. Texanii au fost lipsiți de Chris Paul și Clint Capela în această confruntare.

După ce a absentat la precedentul meci al echipei sale și după ce a aflat că nu va juca în acest sezon alături de Kristaps Porzingis, în pofida faptului că letonul a fost transferat la Dallas Mavericks, Luka Doncic a revenit pe parchet cu o prestație impresionantă. El a contabilizat 35 puncte, 11 recuperări și 6 pase decisive în 33 minute de joc la victoria repurtată de texani pe terenul lui Cleveland Cavaliers. Rezultatul final a fost de 111-98.

Bojan Bogdanovic a bifat 31 puncte (13/19 la aruncările din acțiune și doar două vizite la linia de pedeapsă) stopând seria de înfrângeri la patru pentru Indiana Pacers. Formația amintită a câștigat pe terenul lui Miami Heat cu scorul de 95-88.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.