Michael Jordan inclus în FIBA Hall of Fame, promoția 2015

Michael Jordan, cel mai mare jucător de baschet al tuturor timpurilor, va fi inclus în FIBA Hall of Fame. Promoția 2015 își va auzi numele în galeria nemuritorilor baschetului internațional în cadrul unei ceremonii programate a se desfășura pe 19 septembrie anul curent.

MJ are șase titluri NBA, o serie incredibilă de trofee și recorduri personale, statutul de cel mai complet jucător din istoria disciplinei, respectiv două titluri olimpice, unul obținut pe vremea când activa în NCAA, iar unul cucerit în 1992, atunci când a jucat originalul Dream Team, probabil cea mai redutabilă și dominantă echipă de baschet asamblată vreodată. Jordan a fost inclus în Naismith Memorial Hall of Fame în urmă cu șase ani.

Alături de His Airness, în promoția 2015 vor fi incluși următorii jucători de legendă: Antoine Rigaudeau (Franța), Sarunas Marciulionis (Lituania), Vladimir Tkachenko (Rusia/Ucraina), Ruperto Herrera Tabio (Cuba) și Anne Donovan (SUA).

De asemenea, antrenoarea Jan Stirling (Australia) va fi inclusă în Hall of Fame-ul FIBA, alături de oficialul Robert Blanchard (Franța) și Noah Klieger (Israel). Cel din urmă este recompensat pentru activitatea din afara terenului întreprinsă în sprijinul și pentru dezvoltarea sportului cu mingea la coș.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.