Miami Heat, prima echipă din NBA care va permite accesul în sală exclusiv pe bază de bilet electronic

Miami Heat este prima echipă din NBA care va permite accesul la meciurile de pe teren propriu, disputate la American Airlines Arena, exclusiv pe baza de bilet prezentat direct de pe dispozitivul mobil (telefon, tabletă). O nouă dovadă a faptului că tehnologia a cuprins întreaga planetă.

În prezent, la nivelul ligii profesioniste nord-americane, există alte două grupări care apelează exclusiv la sistemul de ticketing electronic, însă ele permit intrarea în sală pe baza pezentării carnetului de șofer (care în SUA este electronic) ori a cardului de credit. Este vorba despre Minnesota Timberwolves și Cleveland Cavaliers.

Spre deosebire de aceste grupări, Miami Heat va permite exclusiv accesul în sală pe baza prezentării biletului în format electronic. De notat că inclusiv cei care vor achiziționa bilet la casele de bilete vor primi tichetele pe dispozitivul mobil. Totodată s-a anunțat că biletul este transmisibil și în acest format (dacă cumpărătorul nu mai poate ajunge la meci, el poate ceda biletul unui membru al familiei, prieten etc).

În acest fel, se reduc costurile în ceea ce privește utilizarea de consumabile (hârtie, imprimante etc). De asemenea, prin această variantă se reduc șansele pierderii biletului (aspect deosebit de util pentru posesorii de abonament).

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.