Miami câștigă Meciul 2 al seriei cu Philadelphia

Dwyane Wade a dat timpul înapoi și a oprit seria de 17 victorii a lui Philadelphia 76ers. Triplul campion NBA a marcat 28 puncte, la care a adăugat 7 recuperări, 3 pase decisive și 2 intercepții în doar 26 minute de joc pentru Miami Heat în victoria din Meciul 2 al acestei serii contând pentru turul inaugural al playoff-ului NBA 2018. Rezultatul final a fost de 113-103.

Un parțial de 34-13, consemnat în secvența a 2-a, a făcut diferența în acest meci. Sixers au câștigat celelalte trei secvențe: 29-22, 33-30, 28-27.

Philadelphia a reușit 17 recuperări ofensive, cu șase mai mult decât adversarul. În schimb, Miami a avut procentaje mai bune la aruncări, fie ele din acțiune sau la linia de pedeapsă. În plus, Heat au avut 24/30 la linia de pedeapsă, față de 16/22 pentru 76ers.

Goran Dragic a adăugat 20 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive, iar James Johnson a terminat cu 18 puncte, 7 recuperări, 5 pase decisive și 3 intercepții pentru Heat. Alți trei jucători au depășit borna 10 la puncte marcate în contul lui Miami.

În replică, Ben Simmons a reușit 24 puncte, 9 recuperări și 8 pase decisive, Dario Saric a adăugat 23 puncte, 9 recuperări, 4 intercepții și 3 pase decisive, Marco Bellinelli a încheiat cu 16 puncte, iar Ersan Ilyasova a totalizat 14 puncte, 11 recuperări pentru Philadelphia.

Joel Embiid a absentat la ambele meciuri ale acestei serii pentru Philadelphia 76ers.

Scorul general devine 1-1, cu break pentru Miami Heat. Seria se mută în Florida pentru următoarele două partide. Se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.