Gaz Metan și CSU Atlassib cu cel mai ușor program, Energia cu cel mai aglomerat în preajma sărbătorilor de iarnă

Cele două reprezentante ale județului Sibiu vor avea cea mai lungă perioadă fără meci oficial în perioada următoare. Acestea au părăsit Cupa României și au disputat ultimul joc oficial din anul 2015 pe data de 23 decembrie.

Gaz Metan Mediaș va susține primul joc oficial din anul 2016 în jurul datei de 16 ianuarie. Astfel, formația antrenată de către Mihai Popa va avea o pauză de peste trei săptămâni între ultimul joc oficial din 2015 și primul din 2016.

CSU Atlassib Sibiu dispută primul meci oficial din noul an calendaristic pe cate de 11 ianuarie. Elevii lui Dan Fleșeriu vor avea o pauză de aproximativ două săptămâni și jumătate între ultimul meci din 2015 și primul din 2016.

La polul opus se află Energia Târgu-Jiu. A jucat înainte de Crăciun, o fac între cele două sărbători din această perioadă și imediat după Anul Nou.

Energia a jucat cu Craiova pe 22 decembrie, primește vizita lui Dinamo București pe 27 decembrie, după care se întâlnește cu BC Mureș pe data de 3 ianuarie. Toate aceste meciuri contează pentru Liga Națională.

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On Gaz Metan și CSU Atlassib cu cel mai ușor program, Energia cu cel mai aglomerat în preajma sărbătorilor de iarnă

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.