Melo îl învinge pe Porzingis la prima întâlnire din postură de adversari

OKC Thunder au debutat în noua alcătuire cu o victorie categorică, asupra lui New York Knicks. Ambele echipe au susținut primul meci în noul sezon competițional, iar rezultatul final a fost de 105-84.

Partida a fost controlată de echipa lui Billy Donovan, lucru ilustrat de scorul pe sferturi: 27-24, 26-18, 26-17, 26-25. Astfel, debutul lui Paul George și Carmelo Anthony la OKC s-a dovedit a fi unul de bun augur.

George a totalizat 28 puncte, 6 recuperări, Anthony a terminat cu 22 puncte, 2 intercepții, 2 capace, iar Russell Westbrook a reluat seria triple-double-urilor cu 21 puncte, 16 pase decisive și 10 recuperări. El a avut șapte posesii pierdute.

În replică, Kristaps Porzingis a totalizat 31 puncte și 12 recuperări în primul meci disputat împotriva fostului său coleg, Carmelo Anthony. Enes Kanter a totalizat 10 puncte, 7 recuperări și 3 intercepții în 22 minute ca titular la poziția 5 în debutul pentru Knicks, la primul meci oficial împotriva lui Thunder.

LA Clippers au câștigat duelul local cu Lakers, ambele formații disputând primul meci în noul sezon competițional. Jocul a fost controlat de elevii lui Doc Rivers, aceștia desprinzându-se la 24 lungimi pe parcursul primelor 36 minute de joc. Rezultatul final a fost de 108-92.

Blake Griffin a totalizat 29 puncte, 12 recuperări, DeAndre Jordan a adăugat 14 puncte, 24 recuperări (9 ofensive), iar Danilo Gallinari a terminat cu 11 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive, 2 intercepții pentru învingători. Milos Teodosic a debutat în NBA în calitate de titular și a avut 6 puncte cu 6 pase decisive în 21 minute pe parchet.

Brook Lopez a replicat cu 20 puncte, 6 recuperări pentru Lakers. Lonzo Ball a debutat în NBA cu 3 puncte, 9 recuperări și 4 pase decisive în 29 minute la poziția 1.

Foto: www.nba.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.