Melih Mahmutoglu continuă alături de Fenerbahce

Fenerbahce Beko Istanbul a ajuns la un acord cu Melih Mahmutoglu. Căpitanul echipei galben-albastre va semnat un contract pe doi ani cu opțiune pentru al 3-lea. Anunțul oficial va fi făcut în perioada următoare.

În vârstă de 28 ani, Mahmutoglu a marcat un coș de trei puncte extrem de important în finalul Meciului 3 din seria de playoff pe care Fenerbahce a câștigat-o cu 3-1 în fața lui Zalgiris Kaunas în sferturile de finală ale Euroligii masculine – ediția 2018/19.

Mahmutoglu are 5.3 puncte pe meci în acest sezon competițional la nivel de Euroligă. El are 46% la aruncările de trei puncte în actuala stagiune și a avut 5.6 puncte pe meci în seria cu Zalgiris, pe care a încheiat-o cu 50% la aruncările de pe semicerc.

Melih face parte din lotul lui Fenerbahce din vara anului 2013 și este căpitan al echipei din 2015.

Acesta este al 3-lea jucător cu statut de autohton care își prelungește contractul cu Fenerbahce în ultima lună. Anterior, Ali Muhammed (Bobby Dixon) a semnat un contact pe doi ani, iar Ahmet Duverioglu a parafat un acord pe următorii trei ani.

Reamintim că în Basketbol Superligi (BSL – liga din Turcia) este permisă utilizarea a cel mult cinci jucători străini. De notat că Muhammed (american) și Duverioglu (iordanian) sunt naturalizați, dar sunt considerați jucători autohtoni în competiția internă.

De asemenea, în luna februarie a acestui an, cehul Jan Vesely a semnat un angajament cu valabilitate pe următorii trei ani cu Fenerbahce.

Așadar, Zeljko Obradovic mizează pe continuitate la Fenerbahce. Contractul său cu gruparea din Istanbul urmează să fie înnoit după ce conducerea clubului a anunțat că va face toate eforturile pentru a-l determina să rămâna la cârma echipei.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.