Mega revenire târzie în Liga Adriatică

Mega Bemax Srenska Mitrovica a reușit o revenire târzie spectaculoasă în deschiderea rundei a 7-a din sezonul regulat al Ligii Adriatice la baschet masculin – ediția 2018/19. Formația patrontă de către Misko Raznatovic, cel care coordonează și agenția BeoBasket, a revenit în finalul partidei dispuate pe terenul lui KK Zadar pentru a se impune cu scorul de 84-80.

Condusă cu scorul de 72-80, când mai erau două minute de joc efectiv, Mega Bemax a reușit să înscris ultimele 12 minute ale partidei și s-a impus în Croația.

Dejan Milojević, antrenorul sârbilor, a cerut timp de odihnă cu 2 minute și 24 secunde înainte de final. Nikola Miskovic a înscris un coș de trei puncte duăă doar șase secunde, pentru ca gazdele să rateze finalizarea la următoarea posesie. Același Miskovic s-a remarcat cu un coș de două puncte, iar Zadar a ratat pe sirenă o aruncare de trei puncte la următoarea sa acțiune.

Gruzinul Goga Bitadze a ajuns la limia de pedeapsă și a transformat ambele aruncări cu 74 secune înainte de final pentru a strânge la 80-79. Zadar a pierdut mingea în dribling, iar Mega Bemax a reușit să preia conducerea, scor 81-80, prin contraatacul finalizat de Andrija Marijanovic cu 47 secunde înainte de final.

Gazdele au cerut timp de odihnă, ratând din nou la finalizare imediat după reluare. Cei de la Mega au ajuns la linia de pedeapsă, unde Edin Atic a fost imprecis de două ori, însă oaspeții au cules recuperarea ofensivă, iar Marjanovic a pus mingea în coș pentru a-a desprinde pe sârni la trei puncte. El a fost faultat pe aruncare și a transformat apoi libera suplimentară pentru a mări ecartul la două posesii.

Zadar a irosit și ultima aruncare, iar meciul s-a terminat cu o revenire miraculoasă pentru Mega Bemax.

Belgianul Kostja Mushidi a totalizat 18 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive, gruzinul Bitadze a adăugat 13 puncte, 11 recuperări, iar francezul Adam Mokoka a terminat cu 10 puncte pentru Mega. În replică, Mario Little a reușit 22 puncte, 4 recuperări pentru Zadar.

Mega Bemax are 6-1 la general, iar Zadar ajunge la 2-5 în urma acestui meci.

Foto&video: www.aba-liga.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.