Meciul Energia Târgu-Jiu vs SCM U Craiova se dispută pe 22 decembrie

Meciul dintre Energia Târgu-Jiu și SCM U Craiova, contând pentru etapa a 13-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2015/16 se va desfășura cu un decalaj de aproape o săptămână. Explicație constă în faptul că gorjenii participă în faza a 2-a din cadrul FIBA Europe Cup.

Programat inițial pentru 16 decembrie, derby-ul Olteniei a fost amânat pentru data de 22 decembrie. Energia se deplasează în Croația, acolo unde va susține prima etapă din faza a 2-a în FIBA Europe Cup, în compania Cibonei Zagreb. Meciul cu celebra grupare ex-iugoslavă se va desfășura miercuri (16.12), cu începere de la ora 19:30. Meciul va putea fi urmărit în transmisiune directă online, pe platforma YouTube FIBA.

Astfel, meciul dintre Târgu-Jiu și Craiova se va disputa marți (22.12), cu începere de la ora 18:00. Această partidă va fi transmisă în direct la DigiSport.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.