Meciul Egis Kormend vs CSM Steaua București este transmis la DigiSport 2

Meciul dintre Egis Kormend și CSM Steaua București, contând pentru prima manșă a turului al 2-lea din FIBA Europe Cup – ediția 2017/18 se desfășoară miercuri (04.10), în țara vecină. Jocul va fi transmis la DigiSport 2, de la ora 20:00.

Preluarea transmisiunii este posibilă prin prisma faptului că ea este produsă de către DigiSport Ungaria – post ce a achiziționat drepturile de televizare ale meciurilor lui Kormend în cupele europene.

Manșa a 2-a, programată a se desfășura miercurea viitoare (11 octombrie), va fi transmisă în direct la DigiSport, de la Târgoviște, locație aleasă pentru disputarea acestui meci. Astfel, de comun acord, ambele manșe pot fi urmărite la TV în România și Ungaria.

Astfel, marți (04.10), iubitorii baschetului vor avea posibilitatea să urmărească transmisiunea a trei meciuri de baschet, cu începere de la ora 18:00. Unul din Cupa României, unul din FIBA Europe Cup, respectiv unul din Liga ACB. Primele două sunt transmise la DigiSport, iar cel din urmă la TVR HD.

Programul complet al transmisiunilor poate fi consultat AICI.

1 comentarii On Meciul Egis Kormend vs CSM Steaua București este transmis la DigiSport 2

  • Nu mă așteptam să fie atit de rău. Toate echipele noastre bune par mai slabe decât sezonul trecut, Steaua însă are finanțare serioasa. Din păcate doar antrenorii par foarte buni, jucătorii nu arata prea bine!

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.