Actualizare. Meciul dintre Phoenix Galați și U-BT Cluj-Napoca se dispută la Arena de Baschet

Actualizare – Miercuri, 14 martie 2018

Meciul dintre Phoenix Galați și U-BT Cluj-Napoca, contând pentru etapa cu numărul 21 din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18, programat a se desfășura sâmbătă (17.03), ora 17.00, la Arena de Baschet din București, va fi transmis în direct pe FRB TV (YouTube) și www.prosport.ro.

Știrea inițială – Marți, 13 martie 2018

Meciul dintre Phoenix Galați și U-BT Cluj-Napoca, contând pentru etapa cu numărul 21 din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18 se va desfășura la București. Confruntrea are loc sâmbătă (17.03), ora 17, la Arena de Baschet.

Jocul nu se va disputa la Galați întrucât Sala Sporturilor Dunărea este ocupată cu un concert. Nu se întâmplă pentru prima dată când echipa antrenată de către Florin Nini se lovește de această problemă, însă este o premieră pentru Phoenix să fie obligată să-și dispute meciul în altă locație. Până acum au fost afectate doar antrenamentele formației amintite.

Meciul nu poate fi amânat sau devansat pentru a putea fi disputat la Galați din cauza programului aglomerat al campioanei în exercițiu a României. U-BT Cluj-Napoca are meci de cupele europene pe 14 martie, iar în data de 20 martie va disputa fie restanța cu CSM Steaua București, fie prima manșă din sferturile de finală ale FIBA Europe Cup. În plus, pe data de 24 martie este programată ultima etapă din faza inaugurală a Ligii Naționale de baschet masculin.

Sala Sporturilor Dunărea din Galați a găzduit meciuri ale Politehnicii Iași în acest sezon, nu doar ale lui Phoenix. Pe de altă parte, U-BT Cluj-Napoca va juca pentru a 2-a oară în actuala ediție de campionat la Arena de Baschet din București. Anterior s-a duelat cu amintita echipă a Iașiului în aceeași locație.

Pe de altă parte, trebuie notat că jocurile etapei a 22-a din sezonul regulat nu se vor disputa în aceeași zi și la aceeași oră. Meciul dintre Dinamo București și CSU Sibiu se va disputa miercuri (21.03), iar cel dintre U-BT Cluj-Napoca și BC SCM Timișoara a fost programat pentru vineri (23.03). Celelalte jocuri ale ultimei runde din faza inaugurală a LNBM nu au fost încă programate.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.