Meciul dintre BC Mureș și Timba Timișoara a fost amânat din nou

Meciul dintre BC Mureș și Timba Timișoara a fost amânat pentru a 2-a oară. Jocul contând pentru etapa a 18-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18 ar fi trebuit jucat inițial pe data de 2 martie anul curent.

Acesta a fost amânat pentru data de 14 martie 2018, iar apoi a fost amânat cu încă o săptămână. Astfel, noua dată – a 3-a – stabilită pentru disputatea meciului ce opune ocupantele locurilor 9 și 10 în actuala ediție de campionat, se va disputa pe data de 21 martie (miercuri), cu începere de la ora 19.00, la Sala Sporturilor din Tîrgu Mureș.

Foarte probabil amânarea se datorează faptului că următorul meci al Timbei a fost programat pentru vineri (16.03), la Sala Constantin Jude din Timișoara. Adversar va fi CSM CSU Oradea, acest joc fiind transmis în direct la DigiSport, cu începere de la ora 18.00.

În cadrul aceleiași zile se va disputa o altă restanță. Este vorba despre meciul ce opune Politehnica Iași și SCM Universitatea Craiova.

Este încă neclar când se va desfășura meciul restant dintre protagonistele ultimei finale a Ligii Naționale. Dacă U-BT Cluj-Napoca nu se califică în sferturile de finală ale FIBA Europe Cup – ediția 2017/18, atunci meciul cu CSM Steaua București se va disputa marți (20.03), ora 18.00, în transmisiune directă la DigiSport.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.