Meci cu patru reprize de prelungire în NBA

Untitled

Detroit Pistons și Chicago Bulls au oferit cel mai lung meci al sezonului competițional 2015/16. Cele două echipe s-au confruntat la United Center pe parcursul unui duel ce a necesitat patru reprize de prelungiri pentru stabilirea învingătoarei.

Pistons au reușit să se impună cu scorul de 147-144. La capătul primelor 48 minute de joc efectiv tabela de marcaj indica egalitatea, scor 105-105. Ambele echipe au marcat câte 11 puncte în prima repriză suplimentară, 7 în cea de-a 2-a și doar 4 în a 3-a. În secvența a 4-a s-a consemnat scorul de 20-17.

Jucătorii care au prelungit confruntarea:

Timpul regulamentar – Andre Drummond, coș de două puncte cu 18 secunde rămase de jucat.

Prima repriză de prelungiri – Pau Gasol, coș de două puncte cu 3 secunde rămase pe timpul de joc.

A 2-a repriză de prelungiri – Kentavious Caldwell-Pope, coș de trei puncte cu 35 secunde rămase din timpul de joc.

A 3-a repriză suplimentară – Andre Drummond, coș de două puncte cu 1:36 minute rămase de jucat.

Jimmy Butler a avut o aruncare de trei puncte pe finalul celei de-a 4-a reprize suplimentare, însă mingea nu a intrat în coș. Dacă ar fi marcat, meciul mergea în cea de-a 5-a repriză de prelungiri.

Andre Drummond a reușit 33 puncte și 21 recuperări, Reggie Jackson a bifat 31 puncte și 13 pase decisive, iar Marcus Morris a terminat cu 20 puncte și 7 recuperări în contul formației învingătoare.

În replică, Jimmy Butler a reușit 43 puncte, 8 recuperări, Derrick Rose a adăuat 34 puncte și 8 pase decisive, pentru ca Pau Gasol să aibă 30 puncte, 15 recuperări, 5 pase decisive și 5 capace pentru Bulls.

În urma acestui rezultat, Detroit are 16-12 la general, iar Chicago Bulls ajunge la 15-9.

Foto: espn.com
Video: NBA (YouTube)

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.