Meci decisiv în finala din Franța pentru a 4-a oară consecutiv

AS Monaco a restabilit egalitatea în finala campionatului din Franța. Formația antrenată de Sașa Obradovic a învins LDLC Asvel Villeurbane, scor 89-81, în Meciul 4 al ultimului act din LNB Pro A.

Scorul general al finalei a devenit 2-2. Se întâmplă pentru a 4-a oară consecutiva ca finala din Hexagon să se încheie în numărul maxim de meciuri. În 2016, Asvel a fost campioană, în 2017 a fost Elan Chalon, iar în 2018 a triumfat Le Mans.

Foto: A.S. Monaco Basket (Facebook)

Meciul 5 are loc la Astroballe, la începutul săptămânii viitoare.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.