CJ McCollum și Josh Richardson, eroii de duminică (07.01) în NBA

CJ McCollum a marcat coșul victoriei pentru Portland TrailBlazers în victoria repurtată la limită, în fața lui San Antonio Spurs. Rezultatul final a fost de 111-110.

Partida a cuprins șapte schimbări la conducere în secvența decisivă, incluzând patru în ultimele 74 secunde din timpul de joc. McCollum (foto) a fost principalul marcator al învingătorilor cu 25 puncte. Fratele jucătorului de la Anadolu Efes Istanbul a adăugat 7 pase decisive, 5 recuperări și 2 intercepții, fără posesie pierdută.

LaMarcus Aldridge a reușit 30 puncte pentru formația texană. El a fost secondat de neobositul Manu Ginobili. Argentinianul a reușit un record personal stagional cu 26 puncte (6×3), în 27 minute. Acesta a adăugat 4 recuperări, 2 pase decisive, 2 capace și o intercepție. Ginobili a devenit primul jucător din NBA care la 40 ani împliniți marchează cel puțin 20 puncte în meciuri consecutive.

Portland a jucat fără Damian Lillard. De cealaltă parte au lipsit Tony Parker și Kawhi Leonard. Potrivit declarațiilor antrenorului Gregg Popovich, Kawhi are o ruptură parțială de mușchi în umărul stâng.

San Antonio ajunge la 27-14, iar Portland este la 21-18.

Josh Richardson a marcat coșul victoriei pe pătrundere în meciul dintre Miami Heat și Utah Jazz, scor 103-102. El a pus mingea în coș cu cinci secunde înainte de final.

Jucătorul amintit a totalizat 14 puncte, 7 pase decisive, 3 recuperări, 2 intercepții și 2 capace pentru gruparea din Florida.

Miami are 22-17 după acest meci. În schimb, Utah a ajuns la 16-24.

Foto: NBA.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.