Maurice Ndour este MVP-ul primei etape în EuroCup 2018/19

Maurice Ndour a fost desemnat cel mai bun jucător (MVP) al primei etape din sezonul regulat al EuroCup – ediția 2018/19. Senegalezul a ghidat pe Unics Kazan spre un succes categoric, scor 97-74, în fieful campioanei din Muntenegru, Mornar Bar.

Pivotul de 2.06 metri, în vârstă de 26 ani, aflat la cel de-al 2-lea sezon în uniforma lui Unics, Ndour a totalizat 29 puncte (11/12 din acțiune, 7/7 la linia de pedeapsă), 7 recuperări, o pasă decisivă și un capac, fără posesie pierdută cu cinci faulturi obținute pentru 41 la eficiență în mai puțin de 25 inute de joc.

Africanul a absolvit universitatea Ohio în 2015. El are un sezon alături de Real Madrid, respectiv unul cu contract dublu în NBA/G-League, evoluând pentru New York Knicks și Westchester Knicks.

În sezonul 2017/18, Maurice a bifat 12 prezențe în EuroCup, având medii de 5.1 puncte și 4.1 recuperări pe partidă. El a jucat 22 partide în Liga VTB, unde a avut 10.4 puncte și 4.6 recuperări pe meci.

Foto&video: www.eurocupbasketball.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.