Mathias Lessort este cel de-al 2-lea străin legitimat de Steaua Roșie Belgrad în această vară

Mathias Lessort este noul jucător al Stelei Roșii Belgrad. El sosește de la JSF Nanterre 92, formație alături de care câștigat FIBA Europe Cup și Cupa Franței în sezonul 2016/17.

Jucătorul francez în vârstă de 22 ani măsoară 2.05 metri și evoluează la poziția 5. El a avut medii de 10 puncte, 6.3 recuperări, 1.4 capace și 0.8 intercepții în 21.3 minute pe meci pentru 13.4 la eficiență în cupele europene pe parcursul ultimului sezon.

Lessort și-a început cariera la nivel de seniori în 2014, alături de Elan Chalon. El a bifat două sezoane la această formație, după care a trecut la Nanterre.

De notat că Mathias a fost component al echipei naționale U20 masculin a Franței.

Lessort este cel de-al 2-lea străin recrutat de către Steaua Roșie Belrad în această vară. Primul a fost James Feldeine, sosit de la Panathinaikos Atena. Celelalte transferuri realizate de campioana Serbiei în această vară sunt autohtonii Nikola Radicevic, Nikola Jovanovic, Stefan Jankovic, Marko Keselj, respectiv Ranko Simovic.

Noul antrenor al formației din capitala Serbiei este Dusan Alimpijevic.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.