Mateusz Ponitka aduce victoria pentru Pinar Karsiyaka la Saratov

Pinar Karsiyaka s-a impus pe terenul lui Avtodor Saratov, scor 76-74, în cadrul etapei a 4-a din sezonul regulat al Basketball Champions League. Turcii s-au impus grație unei reușite consemnate în ultima secundă a partidei.

Polonezul Mateusz Ponitka, fost coleg cu Vlad Moldoveanu la Stelmet Zielona Gora, grupare alături de care a evoluat în Euroliga masculină, a fost autorul reușitei decisive. Aceasta poate fi urmărită în imaginile alăturate.

Ponitka a contribuit cu 18 puncte și 7 recuperări pentru Pinar. J’Covan Brown a reușit 22 puncte, 9 recuperări și 9 pase decisive în contul lui Pinar. Nicolas Minnerath a replicat cu 28 puncte și 8 recuperări pentru Saratov.

După acest meci, Pinar Karsiyaka are 3-1 la general. În schimb, Avtodor Saratov ajunge la 2-2.

Într-un alt meci din Grupa B, cea din care face parte CSM CSU Oradea, Kataja Basket s-a impus pe terenul lui BC Khimik. Rezultatul final a fost de 88-82.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.