Martin Zeno a debutat pentru Alba Fehervar

Martin Zeno a debutat în mod oficial pentru Alba Fehervar. Debutul americanului la formația maghiară s-a consemnat în etapa a 2-a din faza a 2-a a grupelor FIBA Europe Cup – ediția 2018/19. Primul joc al lui Z la noua echipă a coincis cu debutul noului antrenor, Jesus Ramirez, care i-a luat locul lui Branislav Dzunic, demis după a 6-a înfrângere consecutivă în toate competițiile.

Alba Fehervar a surclasat pe Lukoil Levski Sofia, scor 89-56. Meciul contează pentru Grupa J, fiind decis în repriza secundă. La jumătatea partidei scorul era de 41-37 în favoarea maghiarilor. Aceștia au reușit un parțial de 20-10 în sfertul al 3-lea, urmat de un 28-9 în secvența decisivă.

Venit de pe bancă, Zeno a bifat 16 minute și 46 secunde de joc, la primul meci oficial după finala Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18, adică după mai bine de șase luni. Americanul a avut 1/7 la aruncările din acțiune și a totalizat 2 puncte, o recuperare cu două posesii pierdute pentru -5 la eficiență și 3 la +/-.

Jordan Heath a totalizat 22 puncte, 5 recuperări, iar Allerik Freeman a adăugat 17 puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive pentru învingători. Deyan Ivanov a reușit 13 puncte, 6 recuperări, Hristo Zahariev a adăugat 11 puncte, 6 recuperări, iar Patrick Rembert a bifat 10 puncte, 4 pase decisive pentru bulgari.

Alba Fehervar are 1-1 la general după această partidă în Grupa J. În schimb, Lukoil Levski are 0-2. Lider este Ironi Ness Ziona, formație ce a eliminat pe U-BT Cluj-Napoca în calificări. Israelienii au 2-0 la general. A 4-a echipă din grupă este Balkan Botevgrad, formație ce are 1-1 la general.

Reamintim că Martin Zeno a fost instrumental în câștigarea celor două titluri naționale de către CSM CSU Oradea în sezoanele 2015/16 și 2017/18.

Foto: FIBA.basketball

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.