Martin Zeno continuă cu CSM CSU Oradea

CSM CSU Oradea a oficializat continuarea colaborării cu Martin Zeno. Americanul a semnat un contract pe un sezon. Înalt de 1.95 metri, Zeno este jucător de pozițiile 2-3 și se află la cel de-al 3-lea sezon alături de bihoreni.

Zeno a jucat 34 meciuri în ediția 2016/17 a Ligii Naționale și 15 în Basketball Champions League. De asemenea, el a evoluat în Cupa României, FIBA Europe Cup, respectiv SuperCupa României.

Martin Zeno continuă alături de CSM CSU Oradea. Deținătorul recordului de puncte marcate într-un meci din Basketball…

Posted by CSM Oradea on 3 August 2017

În LNBM a avut medii de 14.9 puncte, 3.8 pase decisive, 3.6 recuperări și 1.2 intercepții pentru 13.7 la eficiență. În BCL a totalizat 14.1 puncte, 4.7 recuperări, 3.1 pase decisive și 1.4 intercepții pentr 13.1 la eficiență. În toate competițiile, Zeno a avut 46% la aruncările de două puncte din 446 încercări, 32% la trei puncte cu 175 aruncări, respectiv 80% la linia de pedeapsă din 247 vizite.

De-a lungul carierei, Zeno a jucat baschet profesionist în NBDL, Filipine, Cipru, Finlanda și Franța. A fost dublu campion al Finlandei și o dată campion al Ciprului. Cel de-al 4-lea trofeu din carieră s-a consemnat în România.

Aceste devine cel de-al 5-lea jucător străin legitimat de bihoreni în această vară. El este al 2-lea străin care continuă cu CSM-ul, alătri de Muhamed Pasalic. Alți jucători care continuă la Oradea din sezonul precedent sunt Andrei Mandache, Bobe Nicolescu, Bogdan Țîbîrnă.

Jucătorii aduși de CSM CSU Oradea în această vară sunt Goran Gajovic, Obie Trotter, Nemanja Milosevic și Lucian Țîbîrnă. De asemenea, la echipă s-a întors Basti Ionescu, după un an și jumătate sub formă de împrumut la CSU Ploiești și Dinamo București.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.