Martin Paasoja a avut o contribuție majoră la victoria Estoniei cu Marea Britanie

Martin Paasoja a fost cel mai bun jucător al Estoniei în victoria repurtată asupra Marii Britanii. Jucătorul lui SCM U Craiova a contribuit la primul succes al balticilor în această campanie, scor 73-70.

În doar 18 minute de joc, Paasoja a totalizat 15 puncte. El a terminat cu 4/5 din acțiune și 7/8 la linia de pedeapsă. Estonianul a adăugat 6 recuperri, o pasă decisivă și o intercepție cu o minge pierdută înainte să fie descalificat pentru cinci greșeli personale. Martin a încheiat meciul cu 20 la eficiență și cu 4 la +/-.

Sten Sokk, fost jucător la Craiova, a totalizat 13 puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive, fiind la rândul său descalificat pentru cinci greșeli personale după 30 minute pe parchet. Acesta a avut 13 la eficiență și -1 la +/-.

După acest meci, Estonia are 1-1 la general, iar Marea Britanie pierde al 2-lea meci la diferență de o posesie.

Zeljko Sakic (U-BT Cluj) a reușit 10 puncte, 9 recuperări (4 ofensive), o pasă decisivă, în 32 minute de joc pentru 8 la eficiență și -5 la +/-. Croația a pierdut cu Italia, scor 64-80. Ex-iugoslavii au 0-2 după acest eșec.

Matti Nuutinen (BCMU FC Argeș Pitești) a reușit 5 puncte, 2 recuperări, cu 5 la eficiență și 8 la +/- în 20 minute de joc. Finlanda a pierdut pe teren propriu cu Cehia, scor 56-64. Scandinavii au 1-1 la general.

De notat că Jonathan Person, fundașul lui BC Mureș, nu a evoluat în meciul pierdut de Suedia în Letonia, scor 82-73. Suedia are 0-2 după acest eșec.

Giorgi Tsintsadze, conducătorul de joc al Politehnicii Iași, nu a fost înscris pe foaia oficială nici la cel de-al 2-lea meci al Georgiei din acestă campanie. Gruzinii joacă în deplasare cu Serbia.

Până la ora publicării acestui articol meciul lui Pavel Marinov (CSM Steaua), alături de naționala Bulgariei în Islanda nu începuse. Extrema bulgară figurează pe foaia oficială a acestui meci.

Foto: FIBA basketball

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.