Marți (28.02) începe playoff-ul EuroCup

Playoff-ul EuroCup demareză marți (28.02). Cele opt echipe rămase în competiție țintesc trofeul și implicit wildcard-ul de participare în următoarea ediție a Euroligii masculine.

Sistemul competițional adoptat în acest sezon pentru EuroCup cuprinde disputarea seriilor de playoff pe sistemul cel mai bun din trei meciuri. Meciul 1 se dispută pe 28 februarie, Meciul 2 pe 3 martie, iar eventualul Meci 3 (decisiv) se va disputa pe 8 mrtie anul curent.

Duelurile din sferturile de finală sunt:

Lokomotiv Kuban (RUS) vs Zenit St. Petersburg (RUS)
Hapoel Ierusalim (ISR) vs Gran Canaria (ESP)
Bayern Munchen (GER) vs Unicaja Malaga (ESP)
Valencia Basket (ESP) vs Khimki Moscova (RUS)

Conruntarea dintre Valencia și Khimki este transmisă în direct la EuroSport 2, marți (28.02), cu începere de la ora 21:45.

Meciul 1 și eventualul Meci 3 se vor disputa pe terenul primelor echipe. Meciul 2 se va desfășura pe terenul celorlalte formații.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.