Marko Stojadinovic, autorul celui de-al 4-lea coș decisiv în Grupa Roșie

Marko Stojadinovic este cel de-al 4-lea jucător care marchează un coș victorios în Grupa Roșie a Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2018/19. Ex-iugoslavul a transformat o aruncare de trei puncte la intrarea în ultimul minut al partidei cu U-BT Cluj-Napoca, contând pentru etapa a 3-a din această fază, reușită prin care SCM Timișoara a trecut definitiv la conducere.

Ulterior reușitei lui Stojadinovic, Clujul nu a mai putut modifica tabela de marcaj. Jason Washburn a ratat la scorul de 79-78, iar Aleks Rasic a fost imprecis la scorul de 80-78. Cele două încercări ale ardelenilor au fost intercalate de două aruncări libere, una ratată, cealaltă transformată de același jucător cu numărul 34 de la Timișoara.

Marko Stojadinovic parcurge primul sezon în România

În 26 minute de joc, Stojadinovic, jucător utilizat la poziția 4 în actuala echipă a bănățenilor, a avut 17 puncte, cu 6/13 la aruncările din acțiune și 2/3 la linia de pedeapsă. A bifat 6 recuperări și o pasă decisivă, cu o minge pierdută pentru 15 la eficiență. El a terminat cu 13 la +/-, cel mai mare indice din echipa sa la acest meci.

Meciul dintre SCM Timișoara și U-BT Cluj-Napoca s- a încheiat cu scorul de 80-78.

Reamintim că pe parcursul primelor două etape din Grupa Roșie s-au consemnat alte trei coșuri decisive:

Etapa 1 – Giordan Watson a înscris coșul victoriei pentru CSM CSU Oradea în penultima secundă a timpului regulamentar la Craiova. Rezultatul final a fost de 80-78.

Etapa 1 – Tony Bishop a marcat pe recuperare ofensivă la ultima acțiune ofensivă a lui BCM U FC Argeș Pitești în partida cu U-BT Cluj-Napoca. Scorul final a fost de 80-79.

Etapa 2 – Milos Komatina a transformat o aruncare de trei puncte în ultimul minut al partidei pe care SCM Timișoara a câștigat-o pe terenul lui CSM CSU Oradea, scor 88-85.

În cadrul fiecăruia din aceste meciuri echipa adversă a mai avut cel puțin o șansă de a schimba soarta jocurilor. În ordine, Porter Troupe (Craiova), Kyndall Dykes (Cluj), respectiv Marcus Ginyard (Oradea) au ratat.

Așadar, ambii jucători de poziția 4 ai Timișoarei au marcat câte un coș decisiv pe parcursul ultimelor două etape disputate.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.