Marko Popovic ghidează pe Fuenlabrada spre victorie

Marko Popovic, absentul Croației în meciul cu România, a avut o prestație impresionantă în victoria repurtată de către Fuenlabrada în compania lui Estudiantes. Duelul madrilen s-a încheiat cu scorul de 87-81.

Popovic a avut 22 puncte, incluzând 7/13 la aruncările de trei puncte. Croatul a disputat meciul cu numărul 100 în Liga ACB.

El a fost secondat de către Rolands Smits, autor a 11 puncte, 6 recuperări. Sylven Landesberg a replicat cu 23 puncte, iar Goran Suton a terminat cu 16 puncte, 10 recuperări pentru Estu.

Fundașul croat în vârstă de 35 ani a fost în lotul lărgit al Croației însă nu a jucat împotriva României la istorica victorie a tricolorilor de la Zadar, consemnată pe 23 februarie anul curent.

Fuenlabrada continuă parcursul remarcabil în actuala ediție a Ligii ACB. Echipa amintită are un bilanț general de 17-8. În schimb, aventura din Basketball Champions League și-a pus amprenta asupra parcursului avut de Estudiantes în campionatul Spaniei. Această echipă are 9-13 la general.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.