Marko Pavlovic a semnat cu Phoenix Galați

Phoenix Galați a anunțat legitimrea lui Marko Pavlovic. Anunțul a fost făcut în cursul dimineții de duminică (19.02), prin intermediul site-ului oficial al dunărenilor.

În vârstă de 31 ani, Pavlovic sosește de la BCM Olimpic Baia Mare. Înalt de 2.10 metri, el este pivot și în 15 partide disputate pe parcursul actualei ediții a LNBM a avut medii statistice de 12.1 puncte, 5.9 recuperări, 1.2 pase decisive și 1.0 mingi câștigate pe partidă.

„Un jucător clasic de poziţia 5 care va ajuta la jocul sub panou acolo unde avem cea mai mare nevoie. Ne trebuie o rotaţie completă a jucătorilor străini acolo unde au mai apărut indisponibilităţi. Am încredere în dorinţa lui de afirmare şi sunt convins că va fi un sprijin important pentru echipa noastră în atingerea obiectivului” a declarat Florin Nini, antrenorul gălățenilor, despre noul jucător al echipei.

Totodată s-a anunțat că Jamel Waters nu mai face parte din lotul lui Phoenix. Părțile au găsit o cale amiabilă de a rezilia contractul. Fundașul american a avut medii de 7.2 puncte, 3.1 pase decisive, 1.9 intercepții și 1.8 recuperări în 16 partide disputate.

Așadar, Phoenix Galați schimbă un fundaș cu un pivot. Echipa din Sudul Moldovei are în continuare șase jucători străini în lot. Trei sunt la perimetru – Miller, Brandon, Bojovic, iar trei la pozițiile 4-5 – Pesic, Gugino, Pavlovic.

Phoenix Galați a operat cel de-al 5-lea extra-transfer stagional. Primele patru au fost ale lui Adrian Guțoaia, Drew Brandon, Tony Gugino și Phillip Miller.

Foto: phoenixgalati.ro

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.