Marko Cakarevic, de la Timișoara, devenit MVP în Serbia, legitimat de Partizan

Marko Cakarevic, jucător care a început sezonul 2016/17 alături de BC SCM Timișoara, a fost legitimat de Partizan Belgrad. El a semnat un contract pe un sezon cu formația amintită.

În vârstă de 29 ani, Cakarevic s-a despărțit prematur de bănățeni în cursul sezonului precedent. Acesta a disputat doar cinci meciuri în uniforma alb-violetă înainte ca bănățenii să renunțe la serviciile sale. Cakarevic a avut medii de 8.6 puncte, 4.2 recuperări și 2.8 pase decisive în 24 minute pe partidă pentru 8.8 la eficiență.

El a trecut ulterior la Dynamic Belgrad și a fost desemnat MVP al sezonului 2016/17 în campionatul Serbiei. De asemenea, Marko a fost cel mai bun marcator al campionatului amintit. În imaginea alăturată Cakarevic este fotografia cu trofeele pe care le-a câștigat în stagiunea amintită.

Înalt de 2.00 metri, Marko Cakarevic evoluează la poziția 3. Palmaresul său cuprinde două campionate și o cupă în Serbia, două campionate și două cupe în Bosnia, un trofeu de Liga Adriatică, respectiv o cupă în Franța. El a fost campion mondial U19 și campion european U20 alături de naționala Serbiei.

Cakarevic se întoarce la Partizan, formație pentru care a mai jucat între 2011 și 2013.

Foto: www.eurohoops.net

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.