Marketing în liga națională #1

Sub acest titlu vreau să centralizez și să vă prezint inițiativele de marketing ale cluburilor din Liga Națională de Baschet Masculin.

Sunt conștient că unele acțiuni îmi vor scăpa. Când se va întâmpla acest lucru, vă rog să mi le semnalați dumneavoastră în comentarii.

Atunci când voi avea informații, voi prezenta și încercările din acest domeniu al cluburilor din Liga 1. 


U-BT Cluj Napoca are un nou partener, Cemacon, pe care a ales să îl promoveze într-un mod inedit. Clubul a personalizat băncile pentru schimbări, dându-le aspectul unor cărămizi cermice cu sigla firmei pe laterale. De asemenea, mi-a plăcut postare de pe pagina oficială de facebook prin care a promovat inițiativa.


CSM CSU Oradea organizează, pe 28 ianuarie, Fan Day.


raiffeisen bank csm oradea

Probabil ați observat o nouă mascotă, un cal galben, în tribunele de la Oradea. Este vorba de mascota Raiffeisen Bank. Parteneriatul dintre clubul bihorean și banca austriacă a demarat în septembrie și ar fi trebuit să se încheie în decembrie, dar, din câte se pare, acesta a fost extins. Clubul nu a comunicat încă nimic în acest sens.


CSU Sibiu are un nou sponsor. Este vorba de Continental, furnizor internaţional de componente auto și producător de anvelope. Mai multe detalii despre parteneriat, AICI.

Clubul sibian a semnat în vară parteneriate cu cinci noi sponsori, un record pentru actualul sezon din Liga Națională.


Spectatorii care vor fi prezenți la meciul Politehnicii Iași cu Athletic Constanța vor putea câștiga vouchere pentru o săptămână de relaxare şi tonifiere musculară la centrul Zenity SPA, unul dintre partenerii echipei ieșene în acest sezon, informează Ziarul de Iași.


Toate articolele despre acțiunile de marketing ale echipelor din Liga Națională pot fi citite AICI.

1 comentarii On Marketing în liga națională #1

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.