Markelle Fultz, opțiunea nr. 1 în NBA Draft 2017, a revenit pe parchet după cinci luni

Markelle Fultz, opțiunea numărul 1 în NBA Draft 2017, a disputat primul joc din 23 octombrie 2017 și până în prezent. El a fost primit cu ovații de cei 20.000 spectatori prezenți la victoria lui Philadelphia 76ers în meciul cu Denver Nuggets, scor 123-104.

În 14 minute pe parchet, jucătorul în vârstă de doar 19 ani a totalizat 10 puncte, 8 pase decisive și 4 recuperări cu o posesie pierdută. Fultz a avut trei aruncări blocate și a aruncat un airball, însă în timp limitat pe parchet a fost extrem de activ, cu precădere în faza de atac, unde fie a finalizat, fie a participat activ la majoritatea acțiunilor.

Foto by Jesse D. Garrabrant/NBAE via Getty Images

Fultz a absentat mai bine de cinci luni din cauza unei probleme la umărul brațului de aruncare. El a jucat în primele patru meciuri ale lui Sixers din actuala stagiune.

Înalt de 1.93 metri, Markelle Fultz evoluează la pozițiile 1-2. El nu are nicio aruncare la coș din spatele semicercului până la această oră. A jucat un sezon în NCAA pentru Washington, după care s-a înscris în NBA Draft, fiind ales cu prima opțiune și considerat parte importantă din „proces”.

Lipsită de serviciile lui Fultz pentru mai bine de cinci luni, Philadelphia s-a descurcat impresionant, asigurându-și calificarea în playoff-ul NBA. Sixers revin în fazele eliminatorii ale celei mai puternice competiții baschetbalistice de pe planetă după cinci sezoane în care nu a reușit acest lucru.

Actualmente Philadelphia 76ers au 43-30 la general și se situează pe locul 4 în Conferința Est. Pentru finalul sezonului regulat, formația Brett Brown are drept obiectiv menținerea pe locul 4, care îi asigură avantajul terenului propriu în primul tur din playoff.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.