Marius Ciotlăuș continuă alături de BCM U FC Argeș Pitești

Marius Ciotlăuș a semnat un nou angajament cu BCM U FC Argeș Pitești. Acesta a petrecut ultimii doi ani în alb-violet. Din sezonul 2019/20, acest jucător nu mai corespunde regulii U23.

În sezonul 2018/19, Ciotlăuș a avut 31 apariții cu medii statistice de 3.6 puncte, 4.1 recuperări și 1.1 pase decisive în aproape 18 minute pe partidă. El a avut 42% la aruncările de două puncte și 39% la trei puncte. A terminat sezonul cu un indice de 5.9 la eficiență.

Ciotlăuș este născut în 1996, dar a debutat în LNBM la vârsta de doar 16 ani, alături de U-BT Cluj-Napoca. El a jucat pentru această formația în sezonul 2012/13. Apoi, mai exact între 2013 și 2016 a evoluat la SCM U Craiova, iar în sezonul 2016/17 a jucat pentru Dinamo București. Din vara anului 2017 joacă la BCM U FC Argeș Pitești.

Are 108 apariții în LNBM cu medii statistice de 2.3 puncte, 2.5 recuperări și 0.5 pase decisive în 10 minute pe partidă pentru 3.4 la eficiență. El are 44% la aruncările de două puncte și 30% la trei puncte pe întreaga carieră.

Pe lângă aceste echipe, Ciotlăuș a mai evoluat la Focșani, Baia Mare și Ploiești în eșaloanele inferioare, valorice sau de vârstă, ale țării.

Dincolo de cifre, Ciotlăușl se remarcă prin nivelul de angajament și disponibilitatea, respectiv abilitatea de a merge la recuperare ofensivă. El are o medie de o recuperare ofensivă pe meci în peste 100 apariții în primul eșalon al României.

Ciotlăuș devine al 3-lea jucător care își prelungește contractul cu Piteștiul. Ceilalți doi sunt Maksim Sturanovic și Tudor Gheorghe. De asemenea, alb-violeții au anunțat legitimările lui Iuri Fraseniuc și Goran Gajovic, pentru ca Maksym Korniienko să se despartă de argeșeni. Antrenorul Florin Nini continuă la cârma echipei.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.