Marile forțe ale baschetului spaniol doresc să iasă din Liga ACB

Marile forțe ale baschetului spaniol doresc să părăsească campionatul Spaniei datorită faptului că ACB a refuzat solicitarea lui Real Madrid, FC Barcelona, Unicaja Malaga și Baskonia Gasteiz de reducere a numărului de echipe în primul eșalon.

Conducătorii celor patru cluburi Albert Soler (Barça), Josean Querejeta (Baskonia), Eduardo García (Unicaja) și Juan Carlos Sánchez (Real Madrid) au avut o întâlnire la Barcelona în cursul zilei de miercuri (30.08), după cum notează El Mundo Deportivo. Informația este acoperită de o fotografie care îi surprinde pe cei patru părăsind restaurantul Blau de Barcelona.

Supărarea marilor forțe este alimentată de faptul că ele au solicitat reducerea la 16 a numărului de participante în Liga ACB în următorii doi ani. În schimb, Board-ul ACB a votat pentru primirea lui Real Betis Sevilla înapoi în competiție în pofida faptului că această formație a retrogradat din primul eșalon baschetbalistic pe plan sportiv.

Rămâne de văzut cum va continua acest scandal. Cert este că ACB trebuie să trateze cu maxim de seriozitate această situație, deoarece este în conflict cu cele mai importante cluburi din Spania.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.