Mărginean este la un succes de finala campionatului Turciei

Gabriela Mărginean s-a apropiat la o singură victorie de finala campionatului Turciei la baschet feminin. AGU Kayseri s-a desprins la 2-0 în semifinala cu Fenerbahce Istanbul după ce a învins cu 59-56, în Meciul 2, ce a avut loc la Kayseri, în cursul după-amiezei de sâmbătă (25.04).

Formația la care evoluează sportiva originară din Cluj-Napoca a izbutit un parțial de 25-8 în sfertul decisiv, grație căruia a recuperat un deficit de 14 puncte, înregistrat la capătul primelor 30 minute de joc efectiv. Lindsay Whalen a avut 21 puncte, 5 recuperări, iar Lara Sanders a bifat 14 puncte, 16 recuperări și 4 pase decisive pentru formația învingătoare. Replica a venit de la Tina Charles, autoare a 16 puncte și 11 recuperări.

Mărginean a avut 34 minute de joc, perioadă în care a totalizat 7 puncte, 4 recuperări, o oasă decisivă și 2 intercepții cu tot atâtea posesii pierdute. Românca a avut 3/11 la aruncările din acțiune și 1/2 la linia de pedeapsă.

Meciul 3 din seria cel mai bun din cinci jocuri se dispută la Istanbul, în cursul serii de marți (28.04). De aici începând toate jocurile acestei serii sunt decisive pentru Fenerbahce.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.