OKC marchează 148 puncte în Cleveland!

Oklahoma City Thunder s-au impus pe terenul lui Cleveland Cavaliers, scor 148-124, într-un meci desfășurat în Ohio și care a evidențiat încă o dată problemele de comunicare și execuție în diferite faze ale jocului pentru campioana NBA din 2016.

Thunder au marcat 43 puncte în primul act, pe parcursul căruia s-au desprins la 19 lungimi. Ulterior, ofensiva lui Cavs a funcționat mai bine, însă apărarea acestei formații a dat greș pe tot parcursul meciului. OKC a marcat 33, 38 și 34 puncte în următoarele secvențe de joc, consolidându-și avantajul construit din primele minute de joc.

Paul George a totalizat 36 puncte, 7 recuperări, Carmelo Anthony a adăugat 29 puncte, 10 recuperări, Steven Adams a terminat cu 25 puncte, 10 recuperări, iar Russell Westbrook a fost la o recuperare de un nou triple-double, însă a reușit un dublu double-double cu 23 puncte și 20 pase decisive!

Foto by Layne Murdoch Jr./NBAE via Getty Images

Isaiah Thomas a replicat cu 24 puncte, 4 pase decisive, LeBron James a contabilizat 18 puncte, 7 pase decisive, iar Jae Crowder a terminat cu 17 puncte pentru Cavaliers. Kevin Love a jucat doar trei minute și nu a punctat în această partidă, accidentându-se încă din primele minute de joc.

LeBron James a declarat că dacă playoff-ul ar începe curând echipa din Cleveland ar avea șanse mari să fie eliminată din fazele incipiente. Cavaliers au 4-10 în ultimele 14 partide disputate. Chiar și așa, Cavs au 27-18 la general, sunt lideri în Central Division și ocupă locul 3 în Conferința Est, la jumătate de meci în fața lui Miami și 1.5 meciuri în fața lui Washington, ocupantele locurilor 4-5.

OKC obține cea de-a 4-a victorie consecutivă și ajunge la un bilanț general de 26 victorii și 20 înfrângeri. Thunder se situează pe locul al 5-lea în Conferința Vest, la trei meciuri în urma locului 4. Echipa din Oklahoma City conduce plutonul de cinci care se luptă pentru calificarea în playoff la ora actuală. Din acesta fac parte Portland (25-21), New Orleans (24-21), LA Clippers (23-22) și Denver (23-23). Locul 10 este deținut de Utah, la patru meciuri în urma locului 9.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.