March Madness – Fără surprize majore în primul tur

Marile forțe ale baschetului universitar nord-american au trecut cu brio peste prima provocare din cadrul turneului NCAA. Șase meciuri au fost câștigate de outsideri din totalul de 32 disputate. Principalii patru capi de serie în fiecare regiune au învins și rămân în picioare pentru o nouă provocare.

University of Southern California a depășit pe Southern Methodist, scor 66-65, în primul tur al regiunii East. Succesul celei de-a 11-a favorite asupra capului de serie numărul 6 din această regiune s-a conturat pe o revenire în finalul confruntării. Acesta a fost singurul meci în care favorita nu a câștigat în primul tur din East.

Rhode Island a depășit Creighton, scor 74-62, într-un meci contând pentru Midwest. De asemenea, Michigan State a depășit Miami cu 78-58. Ambele meciuri au consemnat eșecul favoritei în primul tur eliminatoriu. Astfel, capii de serie numărul 6 și 8 au părăsit turneul din primul joc.

În West, Xavier a dispus de Maryland, scor 76-65, în singurul meci pierdut de favorită. Astfel, capul de serie numărul 6 a părăsit March Madness din prima fază eliminatorie.

Middle Tennessee State a surprins Minnesota, scor 81-72. Meciul contează pentru regiunea South și consemnează singura victoria a unei echipe cap de serie numărul 12. În aceeași regiune, Wichita State a dispus de Dayton, scor 64-58, astfel încât nu doar favorita numărul 5, dar și numărul 7 au părăsit turneul din primul tur.

Cel de-al 2-lea tur din March Madness este programat pentru sfârșitul acestei săptămâni. Programul confruntărilor pote fi consultat AICI.

Foto: Kyle Terada / USA Today Sports Images

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.