March Madness 2018 – Loyola Ramblers și Michigan Wolverines au pătruns în Final Four!

Loyola Chicago Ramblers s-au calificat la Final Four-ul NCAA 2018. Cap de serie numărul 11, formația amintită a câștigat regiunea South, una ce a cuprins numeroase surprize. În Elite 8, Ramblers a depășit în manieră categorică pe Kansas State cu scorul de 78-62.

Jocul a fost la discreția învingătorilor de la bun început. Aceștia s-au desprins la 36-24 în prima jumătate de meci și a mărit ecartul la un maxim de 23 puncte spre mijlocul reprizei secunde.

Ben Richardson a totalizat 23 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive, iar Marques Townes a terminat cu 13 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive pentru Loyola Chicago. În replică, Xavier Sneed a reușit 16 puncte, 6 recuperări, iar Barry Brown a terminat cu 14 puncte, 3 interepții pentru Kansas State.

Aceasta este cea de-a 14-a victorie consecutivă și a 21-a din ultimele 22 disputate de Loyola.

Aceasta este a 2-a calificare pentru Loyola Ramblers la Final Four. Precedentul datează din anul 1963, când a câștigat titlul de campioană universitară.

Michigan a depășit pe Florida State, scor 58-54, în finala regiunii West. Jocul a avut parte de echilibră, însă a fost adjudecat de cea de-a 3-a favorită în duelul cu al 9-lea cap de serie al regiunii. Charles Matthews a avut 17 puncte, 8 recuperări pentru învingători.

Wolverines se califică pentru a 8-a oară la Final Four. Două dintre aceste calificări au fost anulate ulterior de NCAA. De cinci ori finalistă a ligii universitare, Michigan are un titlu NCAA, cucerit în anul 1989.

Duminică (25.03) sunt programate finalele regiunilor East și Midwest. Este vorba despre confruntările dintre Villanova și Texas Tech, respectiv Kansas și Duke.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.