March Madness 2018 – Se cunosc protagonistele Elite 8

Seara de vineri (23.03) a fost a favoritelor în turneul NCAA. Treci meciuri din patru disputate au fost adjudecate de către echipele care au pornit cu prima șansă.

În East, Villanova – cap de serie numărul 1 – a depășit West Virginia, scor 90-78. În schimb, Texas Tech, a 3-a favorită în regiune, a depășit Purdue – cap de serie numărul 2. Rezultatul final a fost de 78-65.

În Midwest, Kansas a depășit Clemson, scor 80-76. În schimb, duelul antrenorilor veterani Mike Krzyzewski – Jim Boeheim, a fost adjudecat de Duke în fața lui Syracuse. Rezultatul final a fost de 69-65.

Sâmbătă (24.03) se dispută finalele din West și South. Este vorba despre meciurile dintre Florida State și Michigan, respectiv Kansas State și Loyola Chicago.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.