Maksim Sturanovic continuă alături de BCM U FC Argeș Pitești

Maksim Sturanovic a semnat un nou angajament cu BCM U FC Argeș Pitești. Pivotul înalt de 2.10 metri, în vârstă de 31 ani originar din Serbia, va juca sub comanda lui Florin Nini și în sezonul 2019/20.

În sezonul precedente, Sturanovic a jucat 32 partide și a avut medii statistice de 11.4 puncte, 6.2 recuperări, 1.2 capace și 0.8 intercepții în 25:17 minute pe partidă. El a avut procentaje de 55% la aruncările din acțiune, respectiv 72% la linia de pedeapsă pentru un coeficient de 14.2 la eficiență.

Foto: BCM U FC Argeș Pitești (Facebook)

Cariera lui Maksim a demarat în anul 2005, alături de Niksic. A mai jucat pentru Herceg Novi, Banja Luka, Radnicki Belgrad, FMP și Bosna Sarajevo.

Sturanovic este primul jucător legitimat de BCM U FC Argeș Pitești în această vară.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.