Maccabi Tel-Aviv a oprit seria pozitivă a Barcelonei

Maccabi Tel-Aviv a învins în manieră categorică pe FC Barcelona, în etapa a 19-a din sezonul regulat al Euroligii masculine – ediția 2018/19. Partida s-a desfășurat în Israel și s-a încheiat cu scorul de 99-83.

Elevii lui Ioannis Sfairopoulos au câștigat primul sfert cu 23-20. Avantajul israelienilor a crescut substanțial în secvența a 2-a, grație unui parțial de 34-15. Maccabi s-a desprins la peste 30 puncte după pauză, pe fondul unui alt parțial de 28-17. Galbenii au marcat practic la fiecare acțiune în sferturile 2 și 3. Barcelona a început sfertul 4 marcând primele 20 puncte, dar fără efect în ceea ce privește soarta jocului.

Foto: www.euroleague.net

Tarik Black (foto) a totalizat 16 puncte, 6 recuperări, Johnny O’Bryant și Scottie Wilbekin au adăugat câte 15 puncte, iar John DiBartolomeu a terminat cu 14 puncte pentru învingători. În replică, Pau Ribas a reușit 13 puncte, 5 pase decisive.

FC Barcelona își vede întreruptă seria de nouă victorii în toate competițiile. Echipa lui Svetislav Pesic are 11-8 la general în Euroligă. În schimb, Maccabi Tel-Aviv obține a 3-a victorie consecutivă și are 8-11 la general.

CSKA Moscova s-a impus în duelul cu Bayern Munchen, scor 77-70. Rușii au revenit în sfertul decisiv cu un parțial de 25-13 pentru a evita a 2-a înfrângere consecutivă pe teren propriu. Lipsită de Cory Higgins și Andrey Vorontsevich, formația antrenată de către Dimitris Itoudis a beneficiat de 20 puncte, 8 recuperări din partea lui Will Clyburn.

Olympiacos Pireu a depășit pe Khimki Moscova, scor 71-57. Jocul a fost controlat de elevii lui David Blatt. Aceștia s-au apărat excepțional în primele 30 minute de joc, perioadă în care elenii s-au desprins la 55-36. Sașa Vezenkov și Kostas Papanikolaou au avut câte 14 puncte, iar Nikola Milutinov a revenit în angrenajul lui Olympiacos cu 13 puncte, 7 recuperări. Jordan Mickey a replicat cu 21 puncte, 7 recuperări pentru Khimki, echipă lipsită în continuare de Alexey Shved.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.