Maccabi Tel-Aviv a anunțat legitimarea lui Quincy Acy

Quincy Acy este noul jucător al lui Maccabi Tel-Aviv. Absolvent al universității Baylor, acest jucător se află la prima experiență în Euroligă.

Înalt de 2.01 metri și în vârstă de 29 ani, Acy este extremă. El și-a început cariera profesionistă în 2012, fiind ales în NBA Draft de Toronto Raptors cu opțiunea a 37-a.

Foto Nathaniel S. Butler/NBAE via Getty Images

De-a lungul celor șapte ani de carieră profesionistă, Quincy a jucat pentru următoarele echipe Toronto Raptors, Bakersfield Jam, Sacramento Kings, New York Knicks, Dallas Mavericks, Texas Legends, Brooklyn Nets, Phoenix Suns (în NBA și G-League), respectiv Shenzhen Leopards (China).

În șapte sezoane petrecute în NBA, o parte dintre ele incomplete, Acy a bifat 337 prezențe cu 60 titularizări și are medii statistice de 4.9 puncte, 3.5 recuperări în 16 minute pe meci. El are procentaje de 44% la aruncările din acțiune, incluzând 35% la trei puncte, respectiv 76% la linia de pedeapsă.

Prin această legitimare, Maccabi Tel-Aviv are 11 jucători sub contract. Aceștia sunt:

Fundași – Scottie Wilbekin, Deni Avdija, John DiBartolomeo, Yovel Zoosman, Nate Wolters, Elijah Bryant
Extreme – Angelo Caloiaro, Jake Cohen, Dori Sahar, Quincy Acy
Pivoți – Tarik Black, Othello Hunter

Antrenor este Ioannis Sfairpopulos.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.