Luni (25.03) se stabilește locul de desfășurare al Final Four-ului Cupei României 2019

Federația Română de Baschet a anunțat că ședința de atribuire a turneului final al Cupei României la baschet masculin – ediția 2018/19, respectiv tragerea la sorți a meciurilor contând pentru semifinalele competiției se vor desfășura luni (25.03), ora 11:00, la sediul forului amintit.

Inițial această ședință ar fi trebuit să se desfășoare vineri (22.03). De notat că dacă mai multe echipe doresc să organizeze turneul final, se va organiza o licitație, gazdă urmând să fie desemnat clubul care licitează mai mult.

Reamintim că sistemul competițional pentru Cupa României s-a modificat față de ediția anterioară. Turneul final al competiției va fi de tip Final Four, adică semifinale și finală. Evenimentul se va desfășura pe 17-18 aprilie anul curent.

Totodată, echipa care va găzdui Final Four-ul se angajează să organizeze și All Star Game-ul baschetului masculin românesc. Acesta se va desfășura pe 19 aprilie 2019.

Dacă nicio echipă nu dorește să organizeze aceste evenimente atunci FR Baschet va stabili locul de desfășurare al acestora, echipele calificate la Final Four urmând să suporte costurile legate de organizarea acestuia.

Situația în sferturile de finală ale Cupei României după prima manșă, respectiv programul celei de-a 2-a, se găsesc AICI.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.