Actualizare – Dino Radoncic și Luka Mitrovic sunt noii colegi ai lui Emi Cățe

Actualizare – ora 15:00

Dino Radoncic, jucător care a evoluat în sezonul precedent pentru Real Madrid, a fost anunțat de UCAM Murcia. În vârstă de 20 ani, sportivul muntenegrean înalt de 2.02 metri evoluează la pozițiile 3-4. El sosește de la Burgos, alături de care a disputat 14 partide în actuala ediție a Ligii ACB, cu medii statistice de 3.7 puncte, 2.4 recuperări și 0.8 pase decisive în 14 minute pe partidă.

Știrea inițială – ora 13:20

UCAM Murcia, echipă la care este legitimat Emanuel Cățe, a anunțat legitimarea lui Luka Mitrovic. Sârbul reia activitatea baschetbalistică după ce în luna iulie 2018 a fost concediat de Brose Baskets Bamberg din cauza problemelor sale medicale.

În vârstă de 25 ani, Mitrovic evoluează la poziția 4. El măsoară 2.03 metri și este un produs al școlii de baschet din Vrsac, unde a evoluat până în 2012. Luka a trecut apoi la Steaua Roșie Belgrad, unde a jucat până în 2017. Sârbul a petrecut un sezon în Germania, chiar dacă semnase inițial pe trei ani. Brose i-a reziliat contractul din cauza problemelor la genunchi.

Foto Marko Metlas/EB via Getty Images

Mitrovic are patru sezoane în Euroligă și 63 prezențe, cu medii pe carieră de 5.8 puncte, 3.6 recuperări și 1.6 pase decisive pentru 6.6 la efriciență în aproape 19 minute pe partidă. Palmaresul său cuprinde trei trofee de Liga Adriatică, trei titluri de campion al Serbiei și patru cupe ale Serbiei.

Murcia are 9-1 în Basketball Champions League, având deja asigurată calificarea în playoff-ul competiției. Echipa amintită are 5-10 în Liga ACB, unde ocupă locul 15 din totalul de 18 poziții, fiind la egalitate cu penultima clasată.

Următorul meci al Murciei este programat pentru duminică (13.01), pe teren propriu. Adversar este o altă echipă cu un parcurs excelent în Champions League, Iberostar Tenerife. Rămâne de văzut dacă Mitrovic va debuta cu această ocazie.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.