Luka Doncic trimite pe Real Madrid în finala Cupei Spaniei

Situație incredibilă la meciul dintre Real Madrid și Iberostar Tenerife, în semifinalele Copei del Rey 2018. Luka Doncic a contabilizat toate pasele decisive ale formației antrenate de Pablo Laso în prima semifinală a turneului găzduit la Gran Canaria Arena. Rezultatul final al partidei a fost de 77-59.

Slovenul în vârstă de 19 ani a totalizat cinci pase decisive, tot atâtea câte figurează la totalul echipei din capitala Spaniei. Luka a adăugat 17 puncte, 7 recuperări și 4 intercepții pentru 28 la eficiență. În cele 27 minute petrecute de către Doncic pe parchet, Realul a avut un plus de 23 puncte pe tabela de marcaj!

Jaycee Carroll a adăugat 14 puncte, iar Trey Thompkins și Rudy Fernandez au avut câte 13 puncte pentru formația învingătoare. În replică, Fran Vasquez a totalizat 16 puncte, iar Mike Tobey a bifat 14 puncte, 7 recuperări pentru Tenerife.

Gustavo Ayon, pivotul mexican al lui Real Madrid, a fost trecut pe foaia de arbitraj a acestei partide. El este singurul jucător care nu a intrat pe parchet din angrenajul formației amintite, însă se află foarte aproape de a reveni după o absență de mai bine de trei luni.

Real Madrid pătrunde în finala Cupei Spaniei pentru a 5-a oară consecutiv. Echipa condusă de către Pablo Laso a câștigat precedentele patru finale disputate. Echipa din capitala Spaniei are 27 trofee de cupă și va disputa cea de-a 47-a finală din istorie.

Iberostar Tenerife a disputat prima semifinală de cupă din istorie. Echipa amintită este deținătoarea Basketball Champions League.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.