Luka Doncic și DeMarcus Cousins aduc victoria pentru propriile echipe

Luka Doncic a avut o prestație decisivă în sfertul al 4-lea al partidei dintre Dallas Mavericks și Portland TrailBlazers. Slovenul a adus texanilor victoria, scor 102-101, pe o revenire spectaculoasă.

Mavs au fost conduși cu 14 puncte la intrarea în secvența decisivă, însă au reușit un parțial de 24-9. Doncic a reușit 13 puncte în ultimele 12 minute de joc efectiv. Luka a înscris opt din ultimele zece puncte ale lui Dallas, incluzând un coș cu fault în penultimul minut de joc cu care a adus definitiv pe Mavericks în avantaj.

Luka Doncic's MONSTER 4th Quarter in Mavs' W!

Luka Doncic (28 PTS, 8 REB, 6 AST) drops 13 points in the 4th Q, powering the Dallas Mavericks from down 15 to win, 102-101. 🔥

Publicată de NBA pe Duminică, 10 februarie 2019

În 38 minute de joc, Doncic a totalizat 28 puncte, 9 recuperări, 6 pase decisive și un capac. El a avut 9/20 la aruncările din acțiune și 6/8 la linia de pedeapsă.

Tim Hardaway Jr l-a secondat cu 24 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive. În replică, Damian Lillard a reușit 30 puncte, 5 pase decisive și 2 intercepții.

Dallas are 26-29 și se sotuează pe locul 11 în Conferința Vest. În schimb, Portland a ajuns la 33-22, menținându-se pe locul al 4-lea.

Golden State Warriors au învins Miami Heat, scor 120-118, la capătul unui meci echilibrat. Conduși cu trei puncte în ultimul minut de joc, campionii în exercițiu au restabilit egalitatea printr-o reușită de la mare distanță a lui Kevin Durant. Ambele protagoniste au irosit apoi câte o aruncare, însă DeMarcus Cousins a recuperat ofensiv cu cinci secunde înainte de final, fiind faultat și trimis la linia de pedeapsă. El a transformat ambele aruncări libere, după care Miami a forțat victoria cu o aruncare de pe semicerc. Aceasta a fost imprecisă, însă tot oaspeții au recuperat ofensivă, fără a putea trimite mingea în coș.

Kevin Durant a contabilizat 39 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive, Klay Thompson a adăugat 29 puncte, Stephen Curry a încheiat cu 25 puncte, 4 recuperări, iar Draymond Green a izbutit 5 puncte, 14 pase decisive și 7 recuperări pentru învingători. Cousins a terminat cu 7 puncte, 3 capace și 2 intercepții. În replică, Josh Richardson a bifat 37 puncte, 5 pase decisive, alți doi jucători de la Miami având peste 20 puncte marcate, iar Hassan Whiteside a terminat cu 13 puncte, 14 recuperări.

Prin prisma acestui rezultat, Golden State este prima echipă din Conferința Vest cu 40 victorii în acest sezon. Californienii au 15 meciuri pierdute la această oră și rămân lideri de productivitate ofensivă cu o medie de 119.1 puncte/meci. A 2-a clasată în ligă are cu peste trei puncte în medie pe meci mai puțin. În schimb. Miami coboară pe locul 9 în Est, având 25-29, la egalitate cu cea de-a 8-a clasată, Detroit.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.