Luka Doncic marchează un coș fabulos prin care trimite jocul cu Portland în prelungiri

Luka Doncic a marcat un coș fabulos. Dallas Mavericks au forțat prelungirile prin reușita slovenului pe sirenă, cu care a restabilit egalitatea la 107 în confruntarea cu Portland TrailBlazers, desfășurată noaptea trecută în NBA. În cele din urmă, formația din Oregon a învins cu scorul de 121-118.

Condusă cu trei puncte, cu 0.6 secunde rămase din timpul regulamentar, formația din Texas a avut posesia mingii. Aceasta a fost repusă către Doncic, care a recepționat-o în colț. El a dat drumul mingii imediat, cu o boltă semnificativă, aceasta căzând în coș pe sirena ce a anunțat epuizarea timpului de joc. Astfel, meciul a intrat în repriza suplimentară.

Foto: Getty Images

Reușita lui Doncic reamintește pasionaților de baschet din Euroligă și Liga ACB de numeroasele realizări similare ale slovenului pe vremea când evolua la Real Madrid.

Doncic a bifat 35 minute de joc și a totalizat 23 puncte, 11 recuperări, 6 pase decisive. El a fost al 2-lea marcator al lui Dallas, după Harrison Barnes, autor a 27 puncte. În replică, Damian Lillard a totalizat 33 puncte.

Dallas suferă al 6-lea eșec consecutiv și ajunge la 15-17. În schimb, Portland are 19-14 la general.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.