Luka Doncic a fost desemnat debutantul lunii în NBA

Luka Doncic a fost desemnat cel mai bun debutant al lunii martie-aprilie în Conferința Vest din NBA. Slovenul în vârstă de 20 ani a câștigat titlurile de cel mai bun debutant în toate lunile pe parcursul sezonului competițional 2018/19.

Doncic repetă astfel performanța lui Karl Anthony Towns din sezonul competițional 2015/16. Reamintim că Luka a fost ales cu opțiunea a 3-a în NBA Draft 2018 de către Atlanta Hawks, dar a fost cedat la Dallas Mavericks în schimbul lui Trae Young.

Foto Glenn James/NBAE via Getty Images

În 72 apariții la sezonul inaugural în NBA, Luka Doncic a strâns medii statistice de 21.2 puncte, 7.8 recuperări, 6.0 pase decisive și 1.1 intercepții în 32.2 minute pe partidă. Ex-iugoslavul a fost titularizat în toate meciurile disputate de-a lungul sezonului de debut în liga nord-americană.

Doncic rămâne principal favorit la titlul de Rookie of the Year în sezonul 2018/19.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.