Luigi Datome și Joffrey Lauvergne vor rata Final Four-ul Euroligii masculine 2019

Fenerbahce Beko Istanbul a anunțat pe cale oficială, informație publicată și pe site-ul oficial al Euroligii masculine, că Luigi Datome și Joffrey Lauvergne vor absenta la Final Four-ul de la Vitoria. Evenimentul se va desfășura la Fernando Buesa Arena între 17 și 19 mai anul curent.

Lauvergne nu a mai jucat de la mijlocul lunii februarie anul curent. Francezul a suferit atunci o accidentare la gleznă și nu a mai evoluat de la turneul de Cupa Turciei. El a avut medii de 8.5 puncte și 3.6 recuperări în 22 apariții la nivel de Euroligă.

Datome s-a accidentat în urmă cu zece zile, fiind diagnosticat cu ruptură musculară. Italianul a jucat în toate cele 34 meciuri ale lui Fener din actuala ediție a Euroligii și a avut medii statistice de 9.0 uncte și 3.6 recuperări.

Totodată, Fenerbahce a anunțat că Nikola Kalinic și Jan Vesely sunt incerți pentru participarea la turneul final. Ambii se află sub tratament medical și o decizie în ceea ce privește disponibilitatea acestora pentru Final Four va fi luată înaintea semifinalei cu AnadolU Efes Istanbul.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.