Ludwigsburg învinge, iar Tenerife remizează în deplasare în prima manșă a sferturilor de finală din BasketballCL

Seara de marți (21.03) a programat primele două jocuri din cadrul sferturilor de finală ale Basketball Champions League – ediția 2016/17. Oaspeții au făcut o treabă excelentă în cadrul ambelor confruntări.

MHP Riesen Ludwigsburg s-a impus pe terenul deținătorei Cupei Turciei, Banvit Bandirma. Rezultatul final a fost de 92-87. Este o surpriză ținând cont de experiența internațională a celor două grupări, de nivelul ligii din care provin și mai ale de locul de desfășurare al confruntării amintite.

Kelvin Martin a totalizat 19 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive pentru învingători. Alți trei jucători au avut o contribuție majoră la succesul formației germane. În replică, Gaspet Vidmar a reușit 20 puncte, iar Jordan Theodore a adăugat 18 puncte și 7 pase decisive pentru formația din țara Semilunei.

Asvel Villeurbane și Iberostar Tenerife au încheiat la egalitate în duelul dintre campioana Franței și liderul la zi din Spania. Rezultatul final al acestei patide a fost de 62-62. Francezii păreau să se desprindă pe parcursul celei de-a 3-a secvențe, însă o accidentare a lui Adrian Uter a schimbat mersul lucrurilor, iar spaniolii au profitat cu un parțial de 17-10 în sfertul 4. Lyon a egalat situația la 62 cu o reușită de trei puncte consemnată la finalul încleștării, semnată Nikola Dragovic.

De la gazde s-a remarcat Walter Hodge, autor a 12 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive. Aaron Doornekamp a avut 12 puncte, 7 recuperări pentru Tenerife.

Miercuri (22.03), Pinar Karsiyaka primește vizita lui Umana Reyer Venezia, iar AS Monaco pe cea a lui Dinamo Sassari.

Returul se dispută miercuri (29.03) în toate cele patru încleștări.

Foto: www.basketballcl.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.