Ludwigsburg va fi, foarte probabil, adversarul Clujului în turul 2 din preliminariile BasketballCL 2017/18

Oaspeții au obținut victorii pe linie în prima zi a sezonului competițional 2017/18. Este vorba despre opt meciuri în Basketball Champions League și unul în FIBA Europe Cup.

MHP Riesen Ludwigsburg a repurtat o victoria categorică la Sarajevo, pe terenul lui Bosna. Rezultatul final a fost de 85-59. Ținând cont de faptul că manșa a 2-a se va desfășura în Germania și de diferența de 26 puncte pe care deja a construit-o, formația care a fost la un singur punct de Final Four-ul Basketball Champions League în sezonul precedent va fi, aproape sigur, adversarul lui U-BT Cluj-Napoca în cel de-al 2-lea tur preliminar al competiției continentale de top organizată de FIBA.

Dwayne Evans a avut 23 puncte, alți trei jucători având cel puțin 10 puncte marcate pentru învingători. Nu mai puțin de 10 din cei 11 jucători utilizați au punctat pentru Ludwigsburg în această încleștare. Devon Walker a avut 12 puncte, 6 recuperări pentru Bosna Sarajevo.

Returul se dispută joi (21.09), în Germania.

Învingătoarea acestei duble găzduiește prima manșă a dublei cu U-BT Cluj-Napoca, în cursul zilei de duminică (24.09). Returul se va disputa marți (26.09), la Cluj-Napoca.

Celelalte rezultate ale primei manșe din turul inaugural al Basketball Champions League 2017/18:

În fine, Belfius Mons Hainaut a câștigat primul meci al sezonului 2017/18 din FIBA Europe Cup. Belgienii s-au impus pe terenul lui KR, din Islanda. Rezultatul final a fost de 88-67.

Foto: www.championsleague.basketball

1 comentarii On Ludwigsburg va fi, foarte probabil, adversarul Clujului în turul 2 din preliminariile BasketballCL 2017/18

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.