Ludwigsburg s-a calificat în semifinalele Bundesligii germane

MHP Riesen Ludwigsburg, formație ce a eliminat U-BT Cluj-Napoca în preliminariile Basketball Champions League, competiție în care s-a calificat la Final Four, a avansat în semifinalele Bundesligii germane – ediția 2017/18. Formația amintită a spulberat pe Medi Bayreuth, echipă de care a trecut și în playoff-ul Basketball CL, scor 95-70, pentru a se califica în urma numărului minim de meciuri (3-0 la general).

Ludwigsburg este cea de-a 2-a echipă calificată în semifinalele Bundesligii după campioana în exercițiu, Brose Baskets Bamberg. Aceasta a trecut de Telekom Bonn cu 3-0 la general.

Sezonul 2017/18 a consemnat un progres semnificativ pentru Ludwigsburg. În stagiunea precedentă s-a oprit în sferturile de finală atât în Champions League, cât și în Bundesliga, pentru ca de această dată să pătrundă în semifinale în ambele competiții amintite.

Celelalte două serii din primul tur al playoff-ului se îndreaptă spre meci decisiv.

Bayern Munchen a izbutit re-break-ul. După ce a pierdut Meciul 3 pe teren propriu în seria cu Fraport Skyliners, scor 83-86, formația preluată recent de către Dejan Radonjic a câștigat Meciul 4 la Frankfurt, scor 85-50! Astfel, scorul general a devenit 2-2.

EWE Baskets Oldenburg a forțat decisivul în seria cu Alba Berlin. Meciul 4 al acestei serii s-a încheiat cu scorul de 97-85. În urma acestui rezultat s-a ajuns la 2-2 la general. Fiecare meci s-a încheiat cu victoria gazdelor.

Meciul 5, decisiv în ambele serii, se dispută joi (17.05), la Munchen și Berlin.

În semifinale, învingătoarea dintre Bayern și Fraport joacă cu Brose Baskets, iar cea dintre Alba și Oldenburg se va duela cu Ludwigsburg.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.