Lucas Tohătan și-a egalat recordul stagional de eficiență în victoria Sibiului la Oradea

Lucas Tohătan a avut o prestație remarcabilă în meciul pe care BC CSU Sibiu l-a câștigat la Oradea, scor 83-69, în etapa a 3-a din Grupa Roșie a Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2018/19. Baschetbalistul băimărean și-a egalat recordul personal stagional de eficiență.

În 24 minute de joc, Tohătan a avut 5/6 la aruncările din acțiune, incluzând două reușite de pe semicerc și contabilizat 12 puncte. El a adăugat 3 recuperări – cea mai bună performanță personală în acest sezon, 2 pase decisive și un capac. Lucas a încheiat cu trei posesii pierdute și patru greșeli personale, ambele fiind noi recorduri stagionale.

Foto: Adrian Bugariu / BC CSU Sibiu (Facebook)

Tohătan a fost aproape de un record personal stagional în ceea ce privește timpul de joc într-un meci. El a avut cu câteva secunde mai mult în victoria cu Craiova din prima fază a sezonului regulat. De notat că a terminat cu 12 puncte, 13 la +/- și 14 la eficiență.

În trei partide disputate în Grupa Roșie, Tohătan are o medie de 20 minute pe partidă și 11.7 puncte, 2.0 pase decisive și 1.3 recuperări cu 1.7 posesii pierdute pentru 11.7 la eficiență.

Meciul de la Oradea a fost al 5-lea cu cel puțin 12 la eficiență, respectiv al 5-lea cu peste zece puncte marcate în actuala ediție de campionat. Tohătan are 14 meciuri jucate în actuala ediție de campionat, cu medii statistice de 6.2 puncte, 0.9 pase decisive și 0.6 recuperări pentru 4.9 la eficiență în 13:31 minute pe partidă.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.